Frottírtermékek

Frottír köntösök és törölközők a Morello webáruházból!


Cégünk - a Köntöscenter Bt. jogutódja -, 25 éve foglalkozik különféle anyagokból készült fürdőköpenyek gyártásával, forgalmazásával.
Saját gyártású "Morello" márkanéven forgalomba hozott frottír köntöseink mellett 2002-től az osztrák Framsohn Frottier GmbH. exkluzív frottír termékeivel is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Saját gyártású köntöseinket 330-450 g/m2 minőségű kiváló minőségű tiszta pamut alapanyagokból készítjük.
Raktáron lévő termékeinket akár egy munkanapos szállítási határidővel, kényelmesen otthonról is megrendelheti webáruházunkból, vagy raktári nyílt napjaink alkalmával személyesen átveheti: keddenként és csütörtökönként 8-15 óra között telephelyünkön.

Bővebb áttekintés az anyagokról, fazonokról, színekről ITT talál.

A köntösöket ITT tudja megvásárolni webáruházunkban.

Büszkék vagyunk, hogy a Framsohn Frottier (Ausztria) képviselete lehetünk Magyarországon.

A Framsohn Frottier GmbH. generációk óta gyárt minőségi frottír árut Ausztriában, a festői Waldviertel régióban. A Framsohn termékek egyedülállóak minőségükben, forma- és színvilágukban. A köntösök, törölközők, kádkilépők, szauna termékek gyártása teljes egészében Ausztriában történik, ezzel is garantálva a termékek magas minőségét. A frottír termékek nagyon jól szívják a vizet, forma- és színtartóak, és rendkívül hosszú élettartalmúak. Tapintásuk lágy és puha, melyet a különleges kikészítés tesz lehetővé. A széles színválaszték lehetőséget nyújt, hogy fürdőszobájával színeiben tökéletesen harmonizáló törölköző szetteket használhasson.