Exkluzív frottírtermékek

Exkluzív textil törölközők, köntösök, szauna termékek, konyhai törlők Ausztriából!

Framsohn termékek cégeknek

Exkluzív frottírtermékek

Szeretne olyan ajándékot, melyre partnere minden bizonnyal évek után is emlékezni fog? Ha igen, nézzen körül a Framsohn Frottier termékei között!
100 éves tapasztalat a gyártásban, kiváló minőség, hosszú élettartam, legújabb trendeknek megfelelő design és színek. Ez jellemzi a Framsohn Frottír termékeket.
A kollekciós gyártás mellett egyedi gyártásban is készülnek frottírtermékek cégek számára.

Partnereink választhatnak a kollekciós termékek közül, melyet hímzéssel esetleg díszcsomagolással tudunk ellátni.

A katalógust INNEN tudja letölteni.

A katalógus termékeket még nagy darabszámnál is rendkívül rövid határidővel tudjuk szállítani.


A hagyományos hímzés mellett két új technológia is kiegészíti a logózási lehetőségeket: a szublimációs bordűrnyomás és az egész törölköző felületén megjelenő szublimált nyomás, mely már majdnem egy fénykép részletességét tudja visszaadni.

Szublimációs bordűrnyomás:  nagyon gyors szállítási határidővel fehér és színes törölközőket is tudunk szállítani 10 cm széles bordűrnyomással. A 10 cm széles bordűr teljes egészében nyomható.

A törölköző méretei: 50/100 cm és 75/150 cm

 All-Over-Print  - törölközők teljes felületi nyomással:

Egy különleges szövési és nyomási eljárásnak köszönhetően a Framsohn cég egy olyan törölköző gyártási technikáját fejlesztette ki, ahol a törölköző egész felületén HD minőségben (300 DPI-ig) tudnak képeket, motívumokat nyomatni. Ezeket a törölközőket főleg strandtörölköző kollekcióban illetve cégeknek promóciós területen kínálják fel.
A HD Transzfernyomási technikájáért a  Promotional Gift Award – kitüntetést kapták.

 

A hímzéssel ellátott termékek mellett egyedi gyártással logobeszövött törölközők is készülnek a Framsohn Frottier gyárban.

Az alábbi szövési eljárások közül tudnak partnereink választani.

Hurokkihagyásos beszövés: a törölközők egész felületén alkalmazott beszövési technika. Sokszor hotelek alkalmazzák, de promóciós területen cégek is szívesen választják a nagyobb felületen való megjelenés miatt.

Bordűrbeszövés: egyedi törölközők gyártása esetén az egyik legkedveltebb beszövési fajta, mert a gyártás már kis darabszámoktól is lehetséges.

Egy bordűrben akár 5 szín beszövése is lehetséges, elsősorban feliratok, kevesebb részlettel rendelkező logók megjelenítésére alkalmas. Az egyedi bordűrtől a törölköző különleges lesz, a hímzéssel ellentétben, a törölköző hátsó oldala is szép.

Jacquard - kétszínes beszövés: nagy felületen lehetséges a logó megjelenítése, pozitív-negatív minta látható a törölköző két oldalán.

Minimális rendelési egységek magasabb, összhatásában a törölköző nagyon szép, kontraszt színeket is lehet használni.


A Framsohn szauna termékek, mint szauna kilt, szauna törölközők partnereink körében is közkedveltek. Szauna kilt esetében szublimált bordűrnyomás is lehetséges, mellyel a termék nagyon különlegessé és egyedivé válik.


A Framsohn Frottier 2008-ban ünnepelte 100 éves fennállását. A kitartó munka, a folyamatos innováció, a cég iránt érzett elkötelezettség, a minőség szem előtt tartása meghozta a sikert. A Framsohn Frottier Európa szerte ismert és elismert exkluzív frottírtermékeket gyártó cége lett.
A gyártás kezdetektől fogva a legjobb minőségű fonalakból történik. A helyi természetes lágy víz felhasználása a gyártás és festés során segít abban, hogy a frottír kelmék és törölközők különlegesen finom tapintásúak maradjanak.
A Framsohn Frottier cég nyitott az új technológiák iránt, és követi a divatvilág legújabb design- és színtrendjeit. A gyártás során különösen nagy hangsúlyt fektetnek a természet és ember közötti kapcsolatra és a fenntarthatóságra, mely a cég filozófiájának egy fontos része, és az egész gyártási folyamat ennek tudatában történik.


További információt a kollekciós termékekről ITT kaphat.