Katalógusok


framsohn_katalogusframsohn_katalogusframsohn_katalogus

 

A katalógusok letöltétéséhez kattintson a képekre!

BASIC katalógus:
A kollekciónak vannak állandó elemei, de emellett minden évben a legújabb trendeknek megfelelő színek és formák is megjelennek a választékban. A Framsohn Frottier termékek különlegessége a csodálatos színvilág mellett az üni és mintás termékek kombinálhatósága, illetve a köntösök, törölközők és kádkilépők színharmóniája.

ORGANIC TOUCH katalógus:
A Framsohn Frottier nagy hangsúlyt fektet a természetvédelemre, 2011-ben kezdte el gyártani a nagy sikert aratott az Organic Touch biofrottír sorozatot.

Az Organic Touch egy minőségi biopamutból készült kollekció, melynek alapanyaga Törökországban, az Égei-tenger régiójában terem. A gyártás a termesztéstől a kész törölközőig kíméletes eljárással készül, növényvédő szerek, műtrágya és optikai fehérítők nélkül. A festésnél is kizárólag növényekből nyert természetes színezőanyagot használnak.
A felhasznált fonál GOT tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy a termesztéstől a feldolgozásig ellenőrzött biológiai gazdaságokban és szigorú irányelvek betartásával állítják elő. Emellett garantálják, hogy nem alkalmaznak géntechnológiával módosított anyagokat, valamint növényvédő szereket és műtrágyát.
Az Organic Touch bio törölközők használatával védjük bőrünket és egészségünket.
Az Organic Touch minden érintése külön élvezet.

A törölközők anyagösszetétele: 100% bio-pamut
7 féle színben