Törölköző gyártás

Törölköző gyártás képei a Framsohn Frottier cég gyárában Ausztriában!

Törölköző gyártás képekben

Törölköző gyártás

Egy cég 110 éves textilgyártási hagyománnyal az Észak-Ausztriában lévő Waldviertel régióban!

A Framsohn Frottier céget 1908-ban Franz Amstetter alapította és nemsokára már közel 200 embert foglalkoztatott gyárában. 1932-ben a cég telephelye átköltözött a Heidenreichsteinbe, ahol a mai napig is működik. 1950-ben Wilehard Amstetter vette át a cég vezetését és rövid időn belül átváltottak a mechanikus szövésről az automatikus szövési technikára, amivel lerakták egy dinamikusan fejlődő vállalkozás alapjait.
A folyamatos fejlesztések során a Framsohn Frottier Európa egyik legmodernebb szövőüzeme lett, saját festőüzemmel és saját konfekcionálással.
2005-ben a cég megkapta a megtisztelő "2005 év legjobb ipari vállalkozása" címet Ausztriában.
A Framsohn Frottier 2008-ban ünnepelte 100 éves fennállását. A kitartó munka, a folyamatos innováció, a cég iránt érzett elkötelezettség, a minőség szem előtt tartása meghozta a sikert. A Framsohn Frottier Európa szerte ismert és elismert exkluzív frottírtermékeket gyártó cége lett.
A gyártás kezdetektől fogva a legjobb minőségű fonalakból történik. A helyi természetes lágy víz felhasználása a gyártás és festés során segít abban, hogy a frottír kelmék és törölközők különlegesen finom tapintásúak maradjanak.
A Framsohn Frottier cég nyitott az új technológiák iránt, és követi a divatvilág legújabb design- és színtrendjeit. A gyártás során különösen nagy hangsúlyt fektetnek a természet és ember közötti kapcsolatra és a fenntarthatóságra, mely a cég filozófiájának egy fontos része, és az egész gyártási folyamat ennek tudatában történik.