Zumba® Fitness

A Zumba® Fitness ruházat hivatalos importőre és forgalmazója vagyunk. A Zumba® ruhákat nem csak Zumba® órára, hanem bármilyen szabadidős és sporttevékenységre ajánljuk.


A webshopunkban csodaszép, színes, kitűnő anyagokból, a legújabb fitness trendeknek megfelelő Zumba® ruhákat és kiegészítőket tudsz vásárolni, melyben a Zumba® órákon kényelmesen tudsz mozogni. És nem csak a Zumba® órákon, hanem otthon, vagy akár az utcán is hordhatod. Biztos jól fogod érezni bennük Magadat!

Egy évben 14 új kollekció érkezik. Mindig új formák, színek, új stílusok. Így a Zumba® ruhákat soha nem lehet megunni.

www.zumba-shop.hu - a leszínesebb webáruház! Válogass több, mint 6000 db-os készletünkből!

Csodás Zumba ruhák

Mi a Zumba® program?

A Zumba® latin táncokon, életérzésen alapuló fitness program. Egyesíti a latin és nemzetközi táncmozdulatokat, a táncon keresztül dinamikus, izgalmas élménnyé teszi az edzést.

Egy Zumba® óra egyaránt hatékony kardió és izomerősítő. A lépések egyszerűek, bárki által könnyen elsajátíthatóak, táncos tapasztalatra nincs szükség. A Zumba® óra igazi party hangulatban telik, amely félelemtől mentes környezetet kínál az edzést újonnan kezdők, a táncban kevésbé jártasak számára is, és mindazoknak, akik korábban haboztak csoportos órákon részt venni.

Egy Zumba® órán minden résztvevő kellemesen érzi magát, mert tudják, hogy sodródhatnak az árral, kikapcsolhatnak a Zumba® party hangulatban. A Zumba® órákon szenvedélyes és robbanékony latin és nemzetközi zenei stílusok motiválják a résztvevőket, arra késztetve őket, hogy újra és újra visszatérjenek.

A Zumba® program hatékony, innovatív, élénkítő, és mindenkinek szól.

 

A Zumba® program sikere az alábbiakon alapul:

VIDÁM: a Zumba® bújtatott edzés, a résztvevők feldobódnak és észre sem veszik, hogy edzenek, tulajdonképpen ez olyan jó érzés, hogy a résztvevők mindennap ezt szeretnék csinálni

KÜLÖNBÖZŐ: a zene, a lépések, a mozdulatok, a hangulat, az energia, semmi sem hasonlítható egy Zumba® bulihoz

KÖNNYŰ: a Zumba® program mindenkinek szól. Bármilyen edzettségi szintű bármilyen háttérrel rendelkező és bármilyen korú személyek azonnal elkezdhetik a programot. A program alaplépéseinek képlete könnyűvé teszi mindenki számára

HATÉKONY: a Zumba® program egy kardió alapú program, az erősítő / alakformáló edzés elemeivel, a teljes test erősítésére, és a kívánt fitness célok elérésére kiválóan alkalmas

A Zumba® szerelmesei gyorsan rájönnek hogy a Zumba® óra olyan könnyű, hatékony, élénkítő, hogy bárki képes rá. A rendszeres Zumba® óra látogatás nagyszerű léleknek, szellemnek egyaránt. Ezek a pozitív eredmények hozzájárulnak, ahhoz hogy a Zumba® csoportok tagjai között baráti kapcsolatok épüljenek.beto

A Zumba® programot Beto Perez latin zene, tánc és fitness iránti szenvedélye hozta létre. Úgy gondolta a csoportos fitness óráknak vidámnak kell lenniük. Buli hangulatban, gondolkodást nem igénylő elemekkel, hogy vonzóvá tegyék széles tömegek számára. Azt akarta, hogy mindenki minden edzettségi szinten részt tudjon venni a Zumba® órákon. Műve a Zumba® program a tánc és a fitness egyedülálló kombinációja, melynek célja hogy az edzést frissítő élménnyé tegye.

Beto az álmát valósította meg, segíteni az embereknek, hogy jól érezzék magukat, formába jöjjenek, nagyszerűen nézzenek ki, feldobódjanak és kitáncolják magukból gondjaikat.

 

A Zumba® program pszichológiája:

A Zumba® program ötvözi a nagy energiát és a motiváló zenét az egyedülálló mozdulatokkal és kombinációkkal, ami lehetővé teszi, hogy a Zumba®résztvevők kitáncolják magukból a stresszt.

A Zumba® program elve, hogy az edzésnek könnyűnek, élénkítőnek és hatékonynak kell lennie. Ilyen módon a Zumba® szerelmesei ragaszkodnak a fitness programhoz, és hosszútávú egészségügyi előnyökre tesznek szert.

A Zumba® program a fitnesst izgalmas, erősítő tevékenységgé teszi. A Zumba® óra nem kötelező, amit az embereknek meg kell csinálniuk, hanem inkább olyan amit meg akarnak csinálni. A Zumba® óra résztvevői nem azt mondják: mennem kell az órára, hanem: alig várom hogy órára menjek”.
Ez által hogy feltöltődnek az órán résztvevők természetes módon növelik a mozdulataik intenzitását. A zene varázsa motiválja a résztvevőket, hogy nagyobb intenzitással végezzék a mozdulatokat. ​

A Zumba® program nem csak a testnek, hanem a szellemnek is nagyszerű. Ez egy érezd jól magad” edzésprogram. A Zumba®party segít javítani az önbizalmat, önbecsülést és az önképet.

A Zumba® program sikere abban rejlik, hogy a résztvevők rendszeresen visszatérnek, mert olyan jól érzik magukat, és észre sem veszik, hogy valójában edzenek. További pszihológiai és fizikai fejlődést tapasztalnak. Az eredmények láttán a kör folytatódik, és újra meg újra látogatják a Zumba® órákat... Sok sportoló és edző mondja azt, hogy a sportolás és/vagy edzés legalább 60 százalékban mentális, és csak max. 40% fizikai tevékenység.

A Zumba® program jótékony hatásai:

Nagyszerű dinamikus edzés: A Zumba® program az egész óra folyamán olyan mozdulatokat használ, amelyekhez a test középső részének kontrollja szükséges (has, hát). Ez lehetővé teszi a feszesebb jobban kirajzolódó felsőtest kialakítását.

Magas kalória felhasználás: A Zumba® program az aerobic és az interval tréning módszereit követi, ez által magas kalória felhasználással jár. Megjegyzés: ennek mértéke egyénenként változik olyan változóktól függ mint az edzettségi szint, a résztvevő koreográfiákhoz való szokottsága, az intenzitás szintje, stb.

Könnyű, nem félelmetes tanulói környezet :könnyen követhető, egyszerű tánclépések alkalmazása, élénkítő – party hangulatban.

Fogyás mint bármely edzés programnál, a következetesség és az ésszerű, kiegyensúlyozott táplálkozási program alkalmazása növeli a fogyás valószínűségét.

Pozitiv önkép táplálja a nagyfokú “jól érzem magam érzést”. Kidolgozott test A Zumba® órák alakítják a test minden részét, beleértve a felsőtestet, alsótestet, a középső részt, a szívet és nem utolsó sorban az elmét.

Bújtatott edzés a Zumba® óra ÉDES VEREJTÉK. A legtöbben azt mondják, hogy feltöltődnek, és nincsenek is tudatában annak, hogy edzenek.

 

 

 

HA ZUMBA ®  OKTATÓ SZERETNÉL LENNI, TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁLSZ:

www.zumba-shop.hu/kepzesek

 

A ZUMBA®  MÁRKÁRÓL TÖBBET ITT OLVASHATSZ:

www.zumba-shop.hu/markavedelem