Egyedi törölközők

Egyedi igények szerint gyártott törölközők

Egyedi törölköző gyártás

Egyedi törölközők

Ki ne kapna egy szép törölközőt ajándékba? Szívesen használjuk otthon, sporthoz, irodában, nyaraláskor, orvosi rendelőkben. Az ügyfelek biztos emlékezni fognak e szép ajándékra. Az ajándék törölköző soha nem landol a szekrény alján. A törölköző felülete kiválóan alkalmas logók megjelenítésére, így a törölköző az egyik legjobb reklámhordozó a cégek számára.

Megrendelőink közé nem csak cégek tartoznak, hanem hotelek, dayspa-k, sportstudiók is.

A törölközőket különböző anyagvastagságban, méretben és színekben gyártjuk.
Pantone színek szerinti festést is vállalunk, melyet céges megrendelőink nagy örömmel fogadnak, mert így a céges brand előírásoknak teljes mértékben meg tudunk felelni.

A logó megjelenítésére több lehetőség szolgál.

Hímzés: főleg kisebb logók részletekben gazdag megjelenítésére szolgál.

Hímzést használunk kisebb darabszámú megrendelések megvalósítására is, ahol a logobeszövés nem lehetséges.
A hímzésnél PE hímzőfonalakat használunk. Ezek a fonalak színtartók, kopásállók.

A hímzésnél szívesebben ajánljuk az alábbi szövési technikákat, mert ezek különleges logómegjelenítési lehetőséget adnak.

A jacquard szövési technikák logók nagyobb felületen történő megjelenítésére szolgálnak.

Hurokkihagyásos beszövés, a törölközők egész felületén alkalmazott beszövési technika. Sokszor hotelek alkalmazzák, de promóciós területen cégek is szívesen választják a nagyobb felületen való megjelenés miatt.

Bordűrbeszövés: egyedi törölközők gyártása esetén az egyik legkedveltebb beszövési fajta, mert a gyártás már kis darabszámoktól is lehetséges.

30/50 cm-es méretnél 300 db-tól
50/100 cm-es méretnél  200 db-tól
70/100 cm-es méretnél: már 150 db-tól.

Egy bordűrben akár 5 szín beszövése is lehetséges, elsősorban feliratok, kevesebb részlettel rendelkező logók megjelenítésére alkalmas. Az egyedi bordűrtől a törölköző különleges lesz, a hímzéssel ellentétben, a törölköző hátsó oldala is szép. Lehetőség van csillogó arany vagy ezüst szál beszövésére is, mellyel egy-egy törölközőt nagyon elegánssá tudunk varázsolni.

Jacquard - kétszínes beszövés: nagy felületen lehetséges a logó megjelenítése, pozitív-negatív minta látható a törölköző két oldalán.

Minimális rendelési egységek magasabb, összhatásában a törölköző nagyon szép, kontraszt színeket is lehet használni.

Nyomott törölköző: a törölköző egész felülete felhasználható logózási célra. Ezt velúr törölközőre alkalmazzák, hogy a minta szépen látható legyen. A sztenderd méret 75/150 cm, mivel a törölközőket velúr kelméből konfekcionálják. A gyártási minimum: 1500 db.

Teljes felületen nyomott törölközők Ausztriából kis darabszámú gyártás esetén: egy különleges szövési és nyomási eljárásnak köszönhetően a Framsohn cég egy olyan törölköző gyártási technikáját fejlesztette ki, ahol a törölköző egész felületén HD minőségben (300 DPI-ig) tudnak képeket, motívumokat nyomatni. Ezeket a törölközőket főleg strandtörölköző kollekcióban illetve cégeknek promóciós területen kínálják fel.
A HD Transzfernyomási technikájáért a Promotional Gift Award – kitüntetést kapták.

Szublimált nyomás a bordűrben: a Framsohn Frottier cég kínálatában nagyon gyors szállítási határidővel fehér és színes törölközőket is tudunk szállítani 10 cm széles bordűrnyomással. A 10 cm széles bordűr teljes egészében nyomható.

További információt a Framsohn törölköző promócióról ITT kaphat.

Logóbeszövött textilakasztó: a frottír termékeket egyedi márkanév alatt is tudjuk gyártani, illetve egy további logózási lehetőségként ajánljuk az egyedi cimkét, melyet már 500 db-os rendelés esetén meg tudunk valósítani.

Szállodai és egészségügyi használat esetén a nagy igénybevétel miatt speciális szövésre és varrásra van szükség. Emiatt a 20/2-es dupla szálas, duplán szegett törölközőinket ajánljuk.

Méretek: egyedi gyártás esetén bármilyen méret választható, figyelembe véve az egyes méretekhez tartozó szövési minimumokat.

Az egyedi törölközőket általában már egyenkénti csomagolással együtt szállítjuk.


Bármilyen kérdése lenne egyedi törölközővel kapcsolatban, keressen minket!

Szívesen adunk tanácsot is, hogy céges logójuknak melyik beszövési fajta lenne a legmegfelelőbb illetve melyik módon, színváltozatban, vastagságban lehet költséghatékonyan megoldani.

Ha új terméket kellene megvalósítani, várjuk megkeresését  és segítjük ötlete megvalósításában.