Morello köntösök

Válassza raktárról azonnal szállítható Morello köntöseinket! A köntösöket Magyarországon konfekcionáljuk. A 100 % pamut köntöseink kiválóan szívják a vizet.


Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik különféle alapanyagokból készült köntösök gyártásával.
Finom puha, jó nedvszívó képességű frottír köntösökre mindig szükség van!Morello köntösök
Minőségi alapanyagainkat Törökországból importáljuk, a köntösöket Magyarorországon konfekcionáljuk.

Két alapfazont gyártunk felnőtteknek:
- Sálgalléros fazon
- Kapucnis fazon
Mindkettő fazon uniszex, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk A köntösöket két zsebbel látjuk el.

Sálgalléros fazonunkat 450 g/m2 minőségű 100% pamut duplafalas frottírból készítjük öt színben.
Színeink: borvörös, jeanskék, szahara bézs, caramell gold és fehér.
Ezenk kívül gyártunk sálgalléros köntöst 370 g-os vékonyabb anyagból is krém színben, mely biztonsági varrásokkal van ellátva, hoteleknek, day spaknak ajánljuk fel, de webáruházunkban is megvásárolható.

Kapucnis fazonú köntösünket 330 g/m minőségű,. szintén tiszta pamut anyagból készítjük.
A köntös különlegessége, hogy a kapucni két rétegű - bélelve van, így tartást ad a köntösnek, szépen kifekszik a vállakon, és a kapucni középső varrása sem látszik. A fürdőköntös egy szélesebb mandzsettával is rendelkezik, így igény szerint fel és lehajható rövidebb vagy hosszabb kar esetén. A köntös enyhén A vonalú.
A kapucnis köntösünket három színben gyártjuk.
Színeink: sötétkék, krém, fehér

Gyerekköntös

 

A gyerekekre is gondoltunk!
Kapucnis gyerekköntöseink öt összevont méretben készülnek, 92-es mérettől 156-os méretig. Választékunkban hét különböző színű köntös van, hogy mindenki megtalálja gyermekének a legmegfelelőbb színűt.
Anyaga 330 g/m2 minőségű duplafalú frottír, mely kiválóan szívja a vízet. Ez az anyag azonos a kapucnis köntösünk anyagával.

 

Egyfalas frottír kimono fazonú férfi köntösünket uszodákban, gyógyfürdőkbe ajánljuk , vagy meleg nyári napokon, amikor egy vastagabb frottír fürdőköpenyt nem szeretnénk felvenni. Sötétkék színben gyártjuk, bevarrt ezüst díszítőcsíkkal. Anyagösszetétele 80% pamut + 20% poliészter, így vékonysága ellenére is szép az esése.

Hímzés

A köntösökhöz egyedi hímzéseket is kérhet.
Ez lehet névhímzés vagy egy-egy motivum hímzése. Ha  egy bizonyos grafikát szeretne hímeztetni, azt is szívesen vállaljuk.
Nevek vagy szöveg hímzéséhez két előre elkészített betűtipus közül választhat, fantázianevük Ádám és Éva. Adám kicsit szögletesebb, Éva cirádásabb, íveltebb.

Hímzésekről további infót a webáruházunkban ITT talál.

Cégek és közületek nagyobb darabszámú ajánlatkérés esetén keressék Sänger Viktóriát a morello(kukac)morello2006(pont)hu e-mail címen!

Morello köntöseinket ITT találja a webáruházban.