PelviPower tréning

Új tréningmódszer, amely legmodernebb orvosi technológiával edzi a medence izmait és az azt körülvevő izomzatot.


PelviPower tréning

Alig észrevehetően, titokban működik, szinte már-már tabu: testünk egyik legfontosabb izomcsoportja, a test erőközpontja, azaz a medence- és gátizomzat. Ezek az izmok felelősek az Ön egészségéért, energiájáért, a kisugárzásáért és az életöröméért. Tulajdonképpen csak akkor vesszük észre, ha működésében zavar keletkezik, ha összeomlik, inkontinencia, húgyhólyagműködési gyengeség, vagy potenciazavar esetén.
Ez éppen elég ok ahhoz, hogy eddzük medence- és gátizomzatunkat – a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben, ugyanakkor leghatékonyabban a PelviPower módszerrel.

A megfelelő kontroll nélkül végzett gátizomtorna nemhogy segít megoldani a problémát, hanem sok esetben még akár kárt is okozhat. 
Szakmai körökben közismert, hogy a csak szóban adott, vagy írásban elküldött utasítások nem elégségesek a gátizomtorna megfelelő kivitelezéséhez. Ezek alapján a nőknek csak harmada, fele képes a medencefenék izomzatának helyes összehúzására, ráadásul a hibás összehúzás akár a további problémák kialakulását is elősegítheti. 
A férfiak többsége egész addig nem is tudja, hogy van medencefenék izomzata, amíg annak működése zavarmentes. 


PelviPower PelwiPower kezelés
Az új tréningmódszer, amely a medence izmait és az azt körülvevő izomzatot egyszerűen és hatékonyan képes edzeni. A legmodernebb orvosi technológia és a hatékony saját tréning kombinációja – integrált biztonság a világszerte egyedülálló PelviPower modullal. Az edzés egy fotelben ülve, utcai ruhában történik a nem invazív, magnetoterápiás edzés. Az ülőfelületbe beágyazott ingerlési rendszer rövid mágneses impulzusokkal biztosítja a hatékony izomösszehúzódásokat, így a kezelés hatása jelentősen nagyobb, mint ami a hagyományos edzéssel érhető el. 

A PelviPower a medence teljes izomrendszerét, valamint a csípőt, a feneket és a combot edzi. 

A PelviPower terápia műtét, lézeres, vagy más beavatkozás nélküli kezelés!

A PelviPower két edzésformából áll:

MÁGNESTERÁPIA (MFT)
A PelviPower mágnesterápia, vagy másképpen magnetoterápia (MFT) ismétlődő impulzusokkal stimulálja és erősíti a medencefeneket és az azt körülvevő izomzatot. A mágnesterápia mindenki számára alkalmas, akik a klasszikus saját edzést nem tudják megbízhatóan végrehajtani, vagy egyszerű és hatékony edzésre vágynak.

15-20 perc
1-5 alkalommal hetente (általában heti 2)
3-12 hetes tréning (általában 5 hét)

BIOFEEDBACK-TRÉNING (BFT)
A biofeedback-tréner önmagunk edzését segíti. Egy integrált szenzor regisztrálja a medencefenék-izmok aktivitását, így az izmok mozgása monitoron válik láthatóvá. Ez a biofeedback (visszacsatolás) növeli az edzés hatékonyságát és a medencefenék izomzatának érzékelését.

15-20 perc
1-5 alkalommal hetente
3-12 hetes tréningPelviPower & SPORT
A medencefenék izmaira néhány sportág kifejezetten előnyösen hat, ilyenek - a teljesség igénye nélkül - az úszás, a sielés, a korcsolyázás, a vívás, a lovaglás és kerékpározás, de ide tartozik pl. a jóga és a pilates is.

Vannak azonban sportágak, ahol az igénybevétel típusa miatt nagyon oda kell figyelni, ezek pl. a tenisz, squash, a futás, illetve jogging, a labdasportok közül különösen a kézilabda, röplabda, kosárlabda, de ide sorolható az atlétika és a torna is. A villámgyors irányváltások (pl. tenisz, kézilabda) a medencefenék izmainak komoly megterhelését okozzák, futásnál, kocogásnál különösen ha betonon, aszfalton történik minden egyes lépés megterhelő lehet az izomzatnak.

 

PelviPower & SZÜLÉS ELŐTT, SZÜLÉS UTÁN
A statisztikai adatok azt mutatják, hogy szülés utáni évben az anyukák több, mint harmada inkontinens.
A medencefenéknek a szülés és a terhesség hatalmas megterhelést jelent, ráadásul a terhességi hormonok azt is biztosítják, hogy az inak és a szalagok egyre lágyabbak és lazábbak legyenek. Amikor a csecsemő áthalad a szülőcsatornán akkor viszont az izmok extrém módon megfeszülnek.
A gátizomtorna segít!
Aranyszabály, hogy ráfordítás nélkül nincs siker! Ha egy nő a már terhesség alatt elkezdi a medencefenék edzését, később sokkal kevésbé lesz problémája. 
A gátizomzat megismerésben, agátizomzat edzésében a PelviPower biofeedback tréningje a terhesség előtt és akár a terhesség alatt is kiváló szolgálatot tesz. A terhességet követően a biofeedback tréninget kiegészítheti, sőt a gyorsabb gyógyulást elősegítheti a PelviPower magnetoterápiás kezelés, amely a passzív, a letapadt izmokat is képes edzeni, így felgyorsul a szülés utáni rehabilitáció.

 

PelviPower & NARANCSBŐR, CELLULIT
Akár fiatal, akár idős, lehet sovány, vagy telt, de sajnos szinte valamennyi nőnek okoznak problémát a hasra, csípőre, fenékre és combra rakódó hullámzó zsírpárnák, ami azonban nem feltétlenül törvényszerű.
A PelviPower tréning fokozza a vérellátást és az anyagcserét a bőr alatti zsírszövetekben, a fenék-, a comb- és a hasizmok feszesebbé válnak, ezáltal csökkenthetők a cellulit kontúrok.

 

PelviPower & LIBIDÓ
A gátizomzat fontos szerepet játszik a szexuális élményben is. Méltán tekinthető a vágy központjának, hiszen körbeveszi az egész hüvelyt. A PelviPower tréninggel több örömet élhet át, újra élvezheti a szexuális életet!

 

PelviPower & VÁLTOZÓ KOR
A PelviPower kezelés csökkenti a szexuális élet zavarait, növeli a nemi vágyat, kezeli a hólyaggyengeség okozta vizelettartási problémákat.

 

PelviPower & POTENCIA
Szintén tényként kezelhető, hogy a célzott medencefenék, gátizom gyakorlatokkal a merevedési zavarok megelőzhetők, illetve akár le is küzdhetők.
Legyen akár fokozott (hyperton), vagy csökkent (hypoton) izomtónus, ezekre a potenciaproblémákra van PelviPower tréning megoldás.

 

PelviPower & PROSZTATAMŰTÉT
A mágnesszékes, magnetoterápiás kezelés - mint mesterséges gátizomtorna - elősegíti, gyorsítja a műtét utáni kontinencia kialakulását. Ajánlatos már a műtétet megelőzően a PelviPower tréninget elkezdeni

 

PelviPower & HÁTFÁJÁS
Szinte mindenki találkozott már a problémával, a hátfájás, a lumbágó, az isiász sajnos majdnem mindenkinek ismerős. A tünetek jelentkezhetnek egyszeri, rövidebb ideig tartó akut hátfájás formájában, de lehet krónikus, hosszabbtávú betegség jele is. Ezen tünetek és adott esetben a kiváltó okok enyhítésére is alkalmas a PelviPower kezelés. 
A medence- és gátizomzat szorosan kapcsolódik a hátizmokhoz. A gyenge gátizomzat gyakran okoz hátfájást, a gyenge hátizmok, a rossz testtartás gyengíti a gátizomzatot, sőt akár hasfali sérvet is okozhat. A gátizomzat erősítése normalizálja a környező izomzat tónusát. Ez másodlagos hatásként a lumbágó tüneteinek javulását eredményezheti.

PelviPower, ha a hátfájás enyhítése, ha izomlazítás, izomerősítés, testtartás javítása a feladat

 

Melyik PelviPower tréningre van szükségem?
Az orvosi vizsgálat nélkül erre nem lehet válaszolni, de tapasztalataink alapján összeállítottunk egy kérdéssort, egy tesztet, ami alapján pontosabb kép alakulhat ki a szükséges kezelések számáról és így a lehetséges árakról. 

A PelviPower legfontosabb előnyei egyrészt, hogy nem igényel semmiféle erőfeszítést és másrészt, hogy a hatása erősebb, mint amit a klasszikus medence- és gátizom-tréninggel illetve saját magunk erejéből elérhetünk. A tréning sikeressége a legtöbb esetben jelentősen hamarabb megmutatkozik. Ezenkívül erősödik a testközpont teljes izomrendszere, ami jelentősen javíthatja az intra- és intermuscularis koordinációt ezen a testterületen.

 

Nincs zsákbamacska, próbálja ki!
Amennyiben szeretnén INGYENESEN kipróbálni a PelviPower tréninget, keressen meg bennünket időpontegyeztetésre! Az ingyenes próbatréning során bemutatjuk az egyes kezelési programokat, a lehetőségeket.


Ne habozzon, hívjon!
IDŐPONTEGYEZTETÉS: Tel: (06) 20 290 1229

A PelviPower magnetoterápia és a biofeedback tréning együttesen biztosíthatják a kívánt cél elérését!