Bluetens

BlueTens - orvosilag engedélyezett, applikáció vezérelt EMS rendszer otthoni használatra, fájdalomcsillapításra, erősítésre, izomlazításra.


Sport, Tens, izom,


Bluetens
25

Bluetens

BlueTens - orvosilag engedélyezett, applikáció vezérelt EMS rendszer otthoni használatra, fájdalomcs

55000 41 250 Ft
Kosárba

Nem ok nélkül lesz az "EMS" egyre kedveltebb és lassan elfoglalja helyét a világ városaiban, mint "Életstílus-edzéskoncepció".

Korábban az EMS rendszereket kizárólag csak gyógytornászoknál lehetett használni. Időközben ezt a fajta kezelést már otthon is lehet alkalmazni. A BlueTens rendszert már applikációval vezérelve tudod igényeidnek megfelelően akár androidon vagy iOS-szel használni.

Az applikációban kiválasztható a kezelni kívánt testrész. Ez lehet a váll, csípő vagy hát. Választhatsz a számodra megfelelő különböző üzemmódok között is. Fizio-programok, lazítás, fitnesz vagy erősítés - több lehetőséged is van. Válaszd ki saját alkalmazásodat, helyezd fel az elektródákat a megfelelő testrészekre, melyeket kezelni szeretnél.

Egy rövid leírás segít az elektródák helyes felhelyezésében. Ha minden elektródát felhelyeztél, és kiválasztottad a megfelelő programot, egyszerűen indítsd el! Az intenzitást is állíthatod! A készülékben programozott időintervallumok találhatóak, itt nem kell semmit beállítanod, csak engedd át a munkát a BlueTens-készüléknek!

Bluetens

Hatásmechanizmus

A BLUE TENS előnyei:

Egy app-vezérelt (applikációval vezérelt) termék: használhatod fájdalomcsillapításhoz, kikapcsolódáshoz vagy izmaid erősítéséhez – bárhol és bármikor, akár napközben is!

    150 program
    15 testrészen alkalmazható
    3-féle üzemmód – terápia, lazítás, erősítés
    5-féle hatás: dörzsölés, gyúrás, nyomás, ütögetés, összehúzódás

Biztonságos, egyszerű, kicsi és könnyű (25g). Emellett takarékos és kérdések nélkül: 2 éves garancia van rá. (Kompatibilis: Bluetooth 4.0 (BLE); Android 4.3 vagy magasabb; iOS 7 és magasabb)

3 -féle üzemmód:

1. Terápia

Kifinomult fizio-programok a fájdalom ellen – szakértők által kifejlesztve és tanúsítva.

Kíméletes, természetes és orvosi tanúsítvánnyal.

2. Lazítás

Masszázs, izommerevség oldás, izomerősítés: napi szinten segít a relaxálásban és egészségmegőrzésben.

3. Erősítés

Speciális programok segítenek izomzatod erősítésében – például sport kiegészítéseként, vagy akár egy sérülés utáni regenerációban.     

5-féle hatás:

Dörzsölés - Az ideális hatás a fájdalomcsillapításhoz: egy kellemesen lágy bizsergést érzel...

Nyomás - A fizioterápiás masszázs alapja. Eléri a bőr és bőr alatti mélyebb rétegeket, nyugtató hatása növekvő intenzitással jut el a mélyizomzat területeire.

Összehúzódás - Feszítés és lazítás váltakozása gondoskodik a kívánt edzőhatásról a kiválasztott testrészen. Az összehúzódást sok programban a nyomással váltakozva használják az izommunka optimális támogatására.

Ütögetés - Ismered azt az érzést, amikor a masszőr gyengéden, rövid tenyérszél ütögetésekkel lazítja fel izomzatodat? Ehhez hasonló ez a BlueTens-hatás. A vérkeringés jobb lesz, az izmok bemelegednek.

Gyúrás - gyors izomlazítás mélyreható gyúró hatással. Fokozza a vérkeringést, segíti a salakanyagok távozását a szervezetből.

 

Termékleírás

BLUETENS csomagtartalom:

    BlueTens kezdőcsomag 8 újra felhasználható elektródával
    Kábelszett
    Hordozótáska
    Használati utasítás, leírás